Logo

  

Beckers-dienstverlening & bouwservice Heerlen en omgeving
                                                   
                                                 De allround vakman voor alle werkzaamheden rondom uw huis!

Over Beckers

Pasfoto Leon
Beckers-dienstverlening & bouwservice is in eigendom van Leon Beckers, geboren op 01-06-1974 te Heerlen. Begonnen als hoveniersbedrijf Beckers heb ik na 15 jaar mijn bedrijf uitgebreid naar Beckers-dienstverlening & bouwservice. Dit idee is afkomstig van mijn klanten die vaker niet alleen een tuinman nodig hadden maar ook een klusser om rondom- en binneshuis werkzaamheden te verrichten. Het leuke hieraan zijn de wisselende werkzaamheden die ervoor gezorgd hebben dat ik tegenwoordig een breed scala aan werkzaamheden kan aanbieden.

Welkom bij Beckers-dienstverlening & bouwservice
Beckers-dienstverlening & bouwservice is een professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering. Alle werkzaamheden in en rond uw woning of bedrijfspand binnen enkele dagen geregeld. Leon staan voor u klaar! Kwaliteit staat bij mij voorop, uiteraard tegen een scherpe prijs.

Mijn werkzaamheden lopen uiteen van tuinieren, ontwerpen en inrichten tuin, eenvoudig timmerwerk, sloopwerkzaamheden, het zetten van een schutting, garage opruimen of het terras algenvrij maken.
Wat kan ik voor u betekenen?

Professionaliteit & Kwaliteit
Beckers-dienstverlening & bouwservice staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat Beckers-dienstverlening & bouwservice een goed eindresultaat en uitstekende service levert. Iedere dienst opnieuw!
Ik streef altijd naar 100% klant tevredenheid. Bovendien geef ik garantie op materialen en arbeid. Kortom, Beckers-dienstverlening & bouwservice is de ideale partner voor al uw werkzaamheden.
 

 

[Home] [Over Beckers] [Contact] [Diensten] [Projecten]